Om oss

Paravel vil at alle skal kunne få den beste muligheten til å lære. Vi synes at lek, problemløsning og samarbeid er noen av de beste måtene å lære på. Derfor bruker vi vår ekspertise innenfor spillifisering for å skape unike og engasjerende pedagogiske ressurser. Spillene våre er skreddersydde, slik at de passer perfekt til kundens læringsmål, temaer og sammenheng.

Mystery and Adventure

DAGLIG LEDER
– Alfie Eccles –

Alfie har jobbet med spillifisering i 10 år i mange ulike virksomheter i både England og Norge. Han har jobbet med bedrifter, skoler, universiteter, ungdomsgrupper, NGOs, museer og forskningsprosjekter innenfor utdanning. Han har alltid vært på jakt etter de beste metoder og teknikker for å undervise og formidle på. Han har jobbet med bruk av escape-spill siden 2018.


Produkter

Spillifisering handler om å bruke spill for å øke engasjement og læringsutbytte i undervisning og formidling. Målet vårt er å lage ressurser som er så engasjerende og lærerike som mulig. Derfor begynner vi ikke med en type spill, en mal eller våre egne ideer; vi starter med kunden og deres læringsmål og temaer. Ut fra det vurderer vi hva slags spill som passer best for dem.

RESEARCH

Bruk av spillifisering, og spesielt escape-spill, vokser stadig i popularitet. De siste årene har mye forskning, inkludert systematiske oversikter og analyser av teorien, blitt gjort på hvor effektive disse teknikkene kan være for læring.

Vi tilbyr alt fra konsultering og rådgivning til skreddersydde pedagogiske spill. Vår spesialitet er escape-spill. Escape-spill er spill basert på det berømte “escape room”, men kan lages i mange ulike utgaver, for eksempel escape boxes eller digitale escape-spill.

ATTESTER